I po deatkivaci profilu na Facebooku, vás FB může stále sledovat

Firmy chytře Krátké zprávyKrátké zprávy pod minutu čtení

Líbí se vám článek? Sdílejte ho:

Patříte-li mezi ty, kteří by si rádi smazali svůj profil na Facebooku, ale váháte, protože byste mohli přijít o všechny kontakty, Facebnook nabízí řešení. Svůj účet můžete deaktivovat, v budoucnu se kdykoli vrátit a vaše data budou obnovena. Domníváte-li se, že po tuto dobu vás Facebooku nebude sledovat, je dost možné, že se pletete. Na internetu se totiž objevila informace, že Facebook sleduje pohyby uživatelů na internetu i v případě, že aplikaci a služby sociální sítě nepoužívají.

Témata:
Líbí se vám článek? Sdílejte ho:
link odkaz
Reklama